Loading...
De winkel verbindt 2017-06-21T00:01:55+00:00

De winkel…

Deze winkel is zoals ik in het leven sta, toegankelijk, vertrouwelijk, open en vol passie. Dagelijks ontmoet ik mensen zoals jij. Ik wil jou ook graag uitnodigen! Op de begaande grond van een Bosch herenhuis, tref je onze verrassend grote, en toch intieme, winkel vol met erotiek. Aan tijd voor jou geen gebrek hier. En de enige winkel in Nederland (schreef ik “de Wereld”? -trots-) die je door 3 facetten van erotiek heen laat lopen… Van kamer naar kamer…

 

 

De opbouw en het assortiment van de winkel

De entré is aangekleed met een expositie van een erotiek kunstenaar. Dit kan fotografie zijn of op doek.

Je begint je tour in
De Voorkamer (romantisch). Deze kamer is ingericht met alles wat met zachte, romantische en klasse erotiek te maken heeft. Kanten lingerie en jurken; clubwear; heren onderkleding; vibrators, massageolie, (geweldig!) glijmiddel, blinddoekjes, (kruisloze)slipjes, kousen, high heels, soft sm-toys, en zo voort.

Als je wilt kun je door naar
De Achterkamer (fetish fashion). In deze kamer vind je een grote collectie lak- leder- en latex kleding voor mannen en vrouwen. Met zorg verzameld om jou te laten stralen. Mensen dragen dit op feesten als BITCH, Wasteland, Toxic, etc,  of heerlijk thuis. Met onze (17) jaren lange ervaring fetishscene in huis adviseren we je graag!!

Voor de onderzoekende spelers is er nog een kamer
De OPkamer (BDSM spullen om mee te beginnen of om mee uit te breiden)
Een afdeling vol spullen die je inspireren dan wel mee moeten om je spel nog leuker te maken.
Ook hier praat onze jarenlange ervaring je graag bij.

 

Voor wie is onze winkel?

Ook voor mensen die voor het eerst een erotische winkel willen bezoeken. De winkel is fris, licht en gezellig ingericht om je op je gemak te stellen. Vaak roepen mensen dat het ongemakkelijke gevoel heel snel verdwenen is door de sfeer. Bloos.

Ben je vrouw alleen? Voel je welkom in een veilige omgeving waar je je dingetjes bespreekbaar kunt maken (vaginale droogheid, moeilijk klaar komen en andere bekkenbodem-onhandigheden). En natuurlijk mannen welkom met jullie bijzondere vragen! Doe je aan travestie, dan ben je welkom!! Op weg naar je eerste erotische feest? Welkom! Heb je een vraag met een drempel dan ben je welkom. Als stel ben je welkom…Iedereen dus!! Please try THIS kind of store before you die!!

 

Web shoppen als uitje

Schenk een wijntje in en dim het licht… In onze webshop voeren we je mee in de wereld van erotiek. Net als in de winkel hebben we de spullen ondergebracht in de afdelingen De Voorkamer (romantische artikelen), De Achterkamer (fetisj kleding), De Opkamer (BDSM play artikelen) en ook Shoes & accessoires hebben we apart belicht. 24 uur, 7 dagen per week.

Zoek je speciaal iets? Op zoekwoorden kun je in onze webshop makkelijk alles vinden dat er in staat. De winkel in Den Bosch heeft een veel uitgebreider assortiment. Dus als je dingen niet kunt vinden vraag het ons via de chat rechts onderin je beeldscherm, per mail, app of bel!

Goede redenen om de webshop als voortraject te gebruiken en toch even naar Den Bosch te rijden:

  • Wij trekken je graag “out of je box” door andere items aan te rijken dan die jij altijd zelf zou bestellen. De ervaring heeft ons geleerd: Vele verrassende pas sessies met super tevreden klanten die de nieuwe “ik” hebben ontdekt!! Of eindelijk de juiste vibrator in je nachtkastje.
  • Samen doen: samen overleggen en antwoorden vinden;  samen passen; samen opmeten; samen koffiedrinken; samen voorpret.

 

Waarvoor slaag je bij ons?

Je bent welkom voor jouw eerste of eenendertigste (whow!) bedspeeltje, glijmiddel, pikante lingerie voor jou of jullie, je meest supersexy jurkje…of jouw fetish kleding in lak, leder of latex, om te kunnen zijn wie je bent. Wij bieden je graag onze jarenlange ervaring met party’s, fetish en BDSM feesten om jouw outfit te vinden die past bij jou en de partyomgeving. Ons assortiment is ook een weergave van ons selectieproces door de kleding, toys en accessoires. Wij willen jouw vertrouwen in ons waarmaken, omdat we geen willekeurige (web)winkel zijn, maar een speciaalzaak in liefde, erotiek, fetish en BDSM. En oh ja…….jong, ouder, superslank, slank of maatje meer, wij hebben een ruime keuze in iedere maat (van maatje 32 tot en met maat 56).

Kom op tijd met je speciale ideeën over kleding (bijvoorbeeld themafeesten als een white party). We willen graag vrijblijvend kleding uitzoeken en bestellen om nog beter aan je wensen te voldoen. Zo kunnen we je outfit origineel laten stralen.

 

Je eerste fetish party?

Zoek je tickets voor feesten en of uitleg over bijvoorbeeld de dresscode van een fetish, BDSM of kinky feest zoals BITCH(festival), Toxic, Unleashed, Be Shameless, Kinky on the Beach, Boudoir Bizarre, Lef, Europerve, Dominatrix, Wasteland of the Showboot en andere party’s? Wij vertellen je graag over het deurbeleid, de sfeer en wat je er kunt verwachten. Je kunt zelfs meteen voor bijvoorbeeld BITCH, Wasteland, Toxic en nog veel meer fetish feesten je kaarten meenemen.

Miranda is in het weekend vaak te vinden op 1 van de fetish en of BDSM party’s of in een club. Naast haar favoriete outfit brengt ze vaak ook haar favorieten fetish of BDSM toys mee. Ze vertelt je graag, face to face in de winkel, over deze kinky, fetish, speelfeesten en andere spannende feesten. Over de dresscode, wat je er kunt verwachten en welke kleding geschikt is om een geweldige avond te beleven.

Check onze partyagenda om te bekijken welk feesten er op stapel staan.

 

Uniek winkelen in de oude binnenstad

De winkel is een onderdeel van het pittoreske stadsdeel, de Uilenburg, waar veel kleine zelfstandig ondernemers huizen. Na het vertrekken van de bekende warenhuizen in Den Bosch is dít het nieuwe warenhuis in Den Bosch. “Fushion of Specialists” achter de oude gevels in sfeervolle straten… Restaurants, (wine)bars, de Dieze opstapplaats, boetieks, sieraden, vintage…en een winkel voor liefde en erotiek, On Top of Love. Stuk voor stuk ondernemingen van mensen die met passie voedsel bereiden tot mensen die met passie erotiek verkopen. ’s Morgens komen we elkaar tegen. We groeten elkaar “Môrgen!” We gaan ieder onze eigen “afdeling” in de Uilenburg opstarten. Een mooie dag maken en heerlijk keihard werken om onze gasten het naar hun zin te maken.

Graag tot ziens,
Miranda @the store.
Lisanne @backstage.

Without backstage there is no performance!