Vivishine latex onderhoud
Spaarpunten: 0
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €14,90

Vivishine latex onderhoud is een nieuw middel voor het eenvoudig onderhouden en laten glimmen van jouw  latex.
Wij gebruiken voor onze prive collectie latex en voor de collectie latex kleding die wij verkopen in de fysieke winkel in Den Bosch dit prachtige onderhoudsmiddel.

Gebruiksaanwijzing Vivishine:

1. latex goed wassen (ontvetten) en spoelen;

2. een paar druppels Vivishine toevoegen aan warm (zo warm als je handen kunnen hebben) schoon water en de Vivishine met je hand even goed door het water roeren. Als vet op water deelt de Vivishine zich in heel kleine druppeltjes;

3. Vivishne en de latex goed met elkaar in contact laten komen door de latex als een handwas door het water met Vivishine te bewegen;

4. Zorg dat alle delen van de latex met de Vivishine in aanraking komen. Ontvouw de latex eventueel en draai de latex eventueel ook binnenste buiten. Het resultaat...........geweldig glimmend latex / rubber. En het aantrekken gaat ook nog makkelijker. Door Vivishine is het niet meer nodig om je latex verder in te smeren met bijvoorbeeld glijmiddel en zeker niet met talkpoeder. Ok, wat glijmiddel op delen latex dat schuurt op ander latex, bijvoorbeeld tussen je benen of onder je armen, komt de levensduur van je latex zeker ten goede;

5. Haal je latex uit de Vivishine / warme water en schud het water van je latex. Door de Vivishine gaat dit heel gemakkelijk. Laat je latex niet inweken. Wij hebben hierdoor geen beter effect ontdekt en langdurig contact van je latex met water is alleen maar slecht voor de duurzaamheid van je ritsen in de latex. Overigens kan latex tijdelijk van kleur wijzigingen door (lang) in contact te komen met water. No worries, dit is een tijdelijk fenomeen :-).

6. Wrijf je latex voorzichtig droog met een schone, soepele handdoek. Vergeet de beschermflap van je ritsen niet en kijk ook meteen even goed naar alle naden op (mogelijke) beschadigingen van je latex. Als dit laatste het geval is, kom even langs bij ons, vaak kunnen we kleine beschadigingen meteen voor je maken. In de tussentijd doe jij even een koffietje bij ons  en daarna kan je latex latex hersteld met het baasje (m/v) mee naar huis.

Wij zijn enorm enthousiast over Visihine. Wij gebruiken alleen nog Vivishine voor het onderhouden en glimmend maken van onze latex.  Op feesten krijgen we regelmatig vragen over hoe we onze latex zo geweldig glimmend hebben gekregen. Hier doen wij absoluut niet geheimzinnig over......VIVISHINE!!!!

 

Let op dat je enkele druppeltjes Vivishine gebruikt per Vivishine behandeling, dit is meer dan genoeg. Met meer Vivishine gaat je latex alleen meer plakken en is je flesje eerder op.

Het flesje bevat 120 ml

 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: