Erotisch uitgaan in 2015

Wil jij informatie over uitgaansmogelijkheden binnen de erotiek? Op deze pagina vind je een (niet uitputtende) opsomming van mogelijkheden.  Of loop een keertje binnen of mail ons op miranda@ontopoflove.nl. Met een bakkie koffie kunnen we je het een en ander uitleggen of adviseren. We kunnen informeren over parenclubs, sexy feestjes en bijvoorbeeld gelegenheden waar sm wordt gedaan. Hoe gaat dat, wat moet, wat mag..enzovoort ;-)

Parenclubs bijvoorbeeld:
www.fun4two.nl
www.mystique.nl
www.fata-morgana.nl

Erotisch getinte party's bijvoorbeeld georganiseerd door:
www.littlesins.nl
www.cluborganza.nl
www.xceptionnel.eu

BDSM speelavonden bijvoorbeeld
www.vssm.eu
www.fetish-cafe.com
www.mrs-manita.nl

 

 

=========================================================================

Party's 2016

Fetish, Erotic, Kinky of BDSM-party

 

Ook in 2016 zijn weer mooie feesten te beleven. De tel zijn we kwijt, zoveel moois. Hieronder tref je een overzicht van een niet uitputtende lijst met kinky, fetish en BDSM party's in Nederland en omringende landen. Wij vertellen er graag over, ook over de dresscode.

En wat is de dresscode? Bij de ene party is de dresscode anders dan bij de andere party. Lees op de site van de party en/of vraag ons wat de bedoeling is bij een bepaalde party. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan!

Wat is de sfeer en wel of niet de bedoeling? Kijk op de site van de party en/of vraag ons.

Kaartverkoop en/of standje 2016

Voor veel feesten doen wij de kaartverkoop. En op sommige feesten staan wij met onze stand met fetish en party kleding, toys en BDSM gear. Een vette rode tekst geeft dat aan per feest.

 

BITCH Festival
Zaterdag 11 juni 2016

17:00 - 06:00
Hemkade 48 in Zaandam

UITVERKOCHT

BITCH
Zaterdag 1 oktober 2016
21:00 - 06:00

 

"BITCH Festival" is een extra editie die je zomer onderstreept. Eens in de 2 jaar gooit Mike S deze versie weer in de planning. Daar moet je bij zijn als je van festivals houdt. Het feest begint buiten. De DJ's zijn daar en het is buiten vol gezet met verrassingen om in/op/rond te hangen. De aankleding waar BITCH zo goed in is doorgevoerd in deze fabelachtige kinky buiten omgeving.


BITCH staat bekend als een party waar veel aandacht wordt geschonken aan aankleding van de zalen en de shows. Je kijkt je ogen uit als je binnen komt en dat gaat alleen maar de hele avond door. Je kunt je ter plekke omkleden en de dresscode wordt pas bekeken als je spijkerbroek in de lokker ligt en je in vol ornaat bij de doorbitch verschijnt. Het is een strenge doorbitch. Lak, leder(look*) en latex. 80% van je outfit moet hier uit bestaan anders kom je gewoonweg niet binnen. Dit hanteert de organisatie om te zorgen dat jij én iedereen die jij treft er samen voor zorgen dat het een fetish party is en blijft. Als jij die kleding niet aan wil moet je daar niet zijn. En als jij die kleding wel aan doet zijn we samen lekker een andere wereld aan het ontdekken of uitleven. WELCOME!
Het publiek van BITCH is wat jonger dan op een andere gemiddelde fetish party. Ik schat meer dertigers dan veertigers. Het zijn veelal koppels. Mensen doen hun best er mooi uit te zien. Heel veel extreme outfits zul je daar niet aantreffen. Dames doen hun best met mooie setjes in lak leder of latex of trekken een mooi jurkje aan. Haar en make up mooi in te plooi. Scheun! Mannen kiezen vaak voor een short of lange broek en een top of bloot bovenlijf. Ook binnen het verplichte kader van lak leder of latex.
De muziek bij BITCH beweegt zich binnen de verzameling Trans/House/Techno.
Gedraag je niet als een Japanner...ofwel doe je telefoon in de lokker en geniet van het moment dat je dingen ziet en hoort:-). Door je medepartygangers wordt het niet gewaardeerd als je filmt of foto's maakt. Ook zij moeten maandag weer op hun werk verschijnen zonder een streepje achter hun naam. De beveiliging pakt het nog iets duidelijker aan: VERBODEN.
Lots of fun guys!!

X
 

(look*) LET OP bij het kiezen van lederlook. Internet en webshops staan vol met kreten van kunstleder, faux en lederlook...Echter de doorbitch bepaald of jij de juiste lederlook aan hebt. Wij weten ZEKER dat je me onze collectie lederlook/faux...jou  you name it, bij elke fetishparty binnen komt.
We hebben het allemal psklaar hangen in de winkel in Den Bosch 

Toxic Fetishparty
Zaterdag 29 oktober 2016
21:00 – 4:00
Heuvelgallery in Tilburg
Tickets 30,- presale
Wij zorgen voor je: Tickets en kledingadvies.

Toxic staat bekend als het feest waar de fetish meets. Uit heel Nederland komt het naar ons Brabantse Tilburg om deze gezellige party te ondergaan. DJ’s doen hun werk. En ropearts zijn vertegenwoordigt. Het gemoedelijke zit m in de acts als:  “Je zojuist aangetrokken latex laten insmeren in een smeuïg vintage standje met gewillige latex insmeerders” & “Het pittige bandje in stijl, die hun klanken vrij geven in een cafe-lounge omgeving”. Onderscheidend heet dat. DAT is Toxic!

De dresscode is strikt: Lak, leder en latex outfits zorgen voor een gegarandeerde toegang tot het feest. Zonder de juiste kleding geen toegang. Indien 80% van je outfit uit lak, (goed kunst)leder, datex of latex bestaat stap je zonder problemen langs de smylende Doorbitch het feestgedruis in.

Je thuis verlaat je in je bekende spijkerbroek. Omkleden kun je daar ter plekke. Nooit ruim en comfortabel opgezet (ff doorbijten en lekker om je heen kletsen), want net als in een vliegtuig zijn ze niet scheutig met minder belangrijke ruimte. Er zijn (kleine) lokkers te huur of je dropt je spullen in een grote tas bij de garderobe. Daarna komt de Doorbitch in het vizier die je outfit keurt voor het enteren van de zalen.

Super instapparty EN als je alles al gezien hebt... moet je ook deze eens proberen!
Bel/mail ons voor advies!
En/of www.toxic-fetishparty.nl

 

Unleashed
Zaterdag 21 mei 2016
22:00 - 5:00
The Box - Mekongweg 5 - Amsterdam
Tickets 34,- presale. At the door 40,-
Wij zorgen voor je: Tickets en kledingadvies.

Unleashed..het woord zegt genoeg. Je mag helemaal los.
Een party georganiseerd door een jong team vrij levende mensen met als boegbeelden 3 mannen die het midden houden tussen gotic en kinky.
Ga naar deze party als je ook van stevige (industrial) techno music houdt. Bijvoorbeeld :-)  https://www.youtube.com/watch?v=Kz1srobHjCo
Er komen mensen op af vanuit de fetish scene en vanuit de gotic scene.
Mensen hebben veel aandacht besteed aan hun outfit. Van lekker shocking fetish to mega gotic. Be creative!!

Alles bestaat uit leven en laten leven.
Een prachtige mix.

www.unleashedparty.nl


 

Wasteland
Zaterdag 26 november 2016
22:00 - 6:00
Hemkade 48 Zaandam
Tickets 49,50 presale
Wij zorgen voor je: Tickets en kledingadvies.

Wasteland is de Nederlandse fetishparty die al meer dan 20 jaar bestaat. Twee keer per jaar (ca april en november) kun je uit je dak op de Hemkade in Zaandam. Ennnn tegenwoordig kun je ook naar deze party in Berlijn. Staat ook zeer goed voor je aangeschreven wanneer onderstaande teksten je aanspreken.

De dresscode is strikt: Lak, leder en latex outfits zorgen voor een gegarandeerde toegang tot het feest. Zonder de juiste kleding geen toegang. Wasteland is de enige fetishparty die werkt met thema’s. Je hoeft je niet aan het thema te houden om binnen te mogen. Maar je kunt het thema geweldig gebruiken om extra mooi, stralend of stoer voor de dag te komen.

Je thuis verlaat je in je bekende spijkerbroek. Omkleden kun je daar ter plekke. Nooit ruim en comfortabel opgezet (ff doorbijten en lekker om je heen kletsen), want net als in een vliegtuig zijn ze niet scheutig met minder belangrijke ruimte. Er zijn (kleine) lokkers te huur of je dropt je spullen in een grote tas bij de garderobe. Daarna komt de Doorbitch in het vizier die je outfit keurt voor het enteren van de zalen.

Het publiek waar Wasteland zich op richt zijn zeer open minded mensen. Die zich thuis voelen op plaatsen waar all genders samen feest vieren. Het barst er van de energieke homo’s. Het barst er van de fetishparty-hetero’s. Overgoten met n sausje van travo’s, sm-rs en exstreme (geklede/gepierste/ge…) mensen. You name it.

Wanneer je daar bent onderga je een feest dat blaakt van respect en expressie. Leven en laten leven.
Lachen, lief en complimenten uitdelen en ontvangen. Niemand moet iets. Alles mag.

De basis voor Wasteland is dansen. DJ’s beleven. Ontmoeten, net als in de kroeg (maar dan veel leuker J). Shows. En als jij/jullie het wil(len) ga je naast flirten ook gerust een stap(je) verder op de dansvloer of op de daarvoor ingerichte omgevingen. Leeftijd gemiddeld tussen 28 en 55 jaar. Jaja.. trouwens elk fetishparty is zeer geschikt voor het opleuken van je midlifecrisis!

Voor mensen die niet van barrières houden een uitstekend feest.
Voor mensen die ook wel eens denken “Nou, moet dat nou!?” Misschien niet de place to be…

Bel/mail ons voor advies!
En/of www.wasteland.nl

 


Boudoir Bizarre
Zaterdag 2 juli 2016
22:00 - 05:00
Weerenweg 21, Zwanenburg

Tickets Presale 30,- p.p.

Mooi intiem fetish feest waar je naar toe moet als je geniet van mensen die precies doen wie ze zelf zijn. Jij vindt het nooit te ver gaan en hebt respect en bewondering voor alle individuen en voor alle spelvormen. En je laat je graag verrassen door stevige muziek..

Onderstaande letterlijk van hun site geplukt...
OMDAT het lekker leest en zoooo F.....' duidelijk is! :-P


Dresscode
Rubber, Leather, PVC, Naughty Burlesque, Fetish TV,
Erotic Gothic, Fantastic Plastic, Fetish Glam,
Uniform, BDSM Playgear.

What not to wear:
Absolutely no Jeans- Gym- Casual-wear, whites,
sneakers,or just plain nude.

In case of Doubt:
The DoorBitches decide. No refunds if you fuck up the dresscode!
Dressingroom, all night guarded wardrobe available.

Absolute NO NO's:
Cellphones, taking pictures, rude behavior,
groping and wanking on other people's play.

When caught breaking any of these rules
you will be thrown out...! No joke.

Obide by these rules and everybody will have a good time.

Enjoy the party.

 

 

Ellipses Rope Event
17 juni 2016

www.el-lip-ses.nl
 

Lef The Boat Party
Zaterdag 28 mei 2016

21:30 - 05:00
Opstappen Parkkade Rotterdam
Tickets Presale vanaf volgende party ook bij On Top of Love :-)
 

Fetish Evolutuon
 

I Love Kinky

 

Exceptionnel Touch
 

 

Kinky On The Beach
Zaterdag 3 september 2016
21:00-05:00
Homburg 26, Club Rodenburg in Beesd
Tickets 28,50 en VIP 38,50
Wij zorgen voor je: VIP tickets en je kledingadvies.

Dit feest heeft z'n roots op De Pier in Scheveningen. Vandaar de naam Kinky On The Beach..
Nee ;-) er ligt geen zand op de grond en nee de mensen zijn niet gekleed in beachkleding.

Tegenwoordig wordt het feest gegeven in het Gelderse Beesd. De organisatie, John & Yvonne, zijn je persoonlijke gastheer en gastvrouw als je arriveert. Hun enthousiasme bij de balie zorgt er voor dat je al moet glunderen voordat je binnen bent. En ook het team dat zorgt dat we op een schone wc kunnen plassen en onze drankjes in schenkt is er met smile van oor tot oor om ons een goed feestje te bezorgen. HEERLIJK!

De dresscode voor dit feest is lak, leder, rubber & latex (zie flyer en site van de organisatie). Om je ultiem tussen de partygangers te laten op gaan is dat zeker aan te raden. 
Toch is dit ook een feest waar je met een goede kinky outfit de doorbitch kunt imponeren. Laat je daarover in onze winkel informeren! Neem zelf geen gok. Neem desnoods je geplande outfit mee. We kijken even mee en adviseren. Of laat je adviseren door mensen die het feest kennen.

Kortom een gemoedelijk feest dat geliefd is onder de kenners van fetish feesten en waar we regelmatig mensen naar toe sturen die eens een feestje willen proberen.

www.kinkyonthebeach.nl 

Filthy Shades
Zaterdag 18 juni 2016

 

Dominatrix
Vrijdag 9 december 2016 Pre-Party, Dinner show& Meet and Greet.
Zaterdag 10 december 2016 BDSM & play workshops, Dominatrix Fetish Party 10 years anniversary.

Zie voor meer informatie over verschillende lokaties en activiteiten www.dominatrix.nl
21:00 - 05:00
Westerwerf 1B UItgeest
Tickets 35,00 VIP 55,00
Wij zorgen voor je tickets en kledingadvies.

Dit is de party waar je bij moet zijn als je op de hoogte wilt (wild :-P) blijven van de nieuwste mode op het gebied van latex.
De modeshows van de verschillende latex merken uit binnen- en buitenland  zijn een ware happening. Fetish modellen van over de hele wereld worden ingevlogen. En de show zijn niet just shows door de verrassingen qua kleding en manier van presenteren.
Tegenwoordig kun je het feest uitbreiden door de vrijdag er voor mee te doen aan de vooravond van het feest. De Party van Mrs Manita. En/of je kunt kiezen voor VIP arrangementen. Kijk op hun site voor de uitgebreide informatie.

Op de zaterdag avond kun je verblijven in veel verschillende kleine en grote area's. Met verschillende muziektypes. Van Trance tot Dark Techno, alles komt aan de orde. Het publiek is daardoor ook divers. De dresscode is zeer strikt op dit feest. Lak leder en latex, punt. En mannen die alleen zijn kunnen alleen naar binnen met speciale tickets.

www.dominatrix.nl
 

Europerve Resurrection
Zaterdag 8 oktober 2016
 

Be Shameless
Zaterdag 6 augustus 2016